ТОВ «Українська Незалежна Геологічна Група» розпочала співпрацю з українським виробником лакофарбової продукції – ТОВ «Сіопласт»

ТОВ «Сіопласт», виробник ТМ «ЛАН-КОР», працює на ринку України з 1992 року. Якість продукції цієї торгової марки підтверджено тривалою співпрацею з провідними металургійними, хімічними і енергетичними підприємствами України, Європи, Азії та країн СНД.

Продукція торгової марки «ЛАН-КОР» виробляється з сировини провідних світових концернів, а саме: Mitsubishi Rayon CO, Dow Chemical Company, Hexion Specialiti Chemicals, за ціною в 1,5-2 рази дешевше закордонних аналогів.

Матеріали, вироблені ТОВ «Сіопласт», успішно застосовуються в енергетичній промисловості, будівельної галузі, машинобудуванні, харчовій та хімічній промисловості, а також в дорожньому будівництві. Завдяки сучасним технологіям виготовлення лакофарбових матеріалів, асортимент продукції постійно розширюється і вдосконалюється.

Продукція виготовляється в контрольованих умовах підприємства, Система Менеджменту Якості, яка відповідає міжнародному стандарту ISO 9001, виданому Bureau Veritas Certification.

Бажаємо ТОВ «Сіопласт» процвітання, безмежних перспектив, ідей, проектів, можливостей, засобів та ресурсів. Нехай наша співпраця завжди дає щедрі плоди та високі результати.